Despre Noi

Asociația Țara-Nerei este o asociație neguvernamentală non-profit, înființată sub impulsul de a prețui valorile neamului prin menținerea interesului național și promovarea la nivel internațional a culturii tradiționale și a creației populare.

Principalele noastre obiective sunt:

  1. Promovarea identității, tradițiilor și valorilor culturale românești și a personalităților naționale care au contribuit, de-a lungul istoriei, la cultura și spiritualitatea europeană și mondială. Descoperiți obiceiuri și tradiții dând click aici.
  2. Organizarea de evenimente care să stimuleze interesul publicului pentru turism, produse românești și artă populară autentică (târguri, dansuri folclorice, expoziții de artă populară, meșteșuguri tradiționale, etc.). Descoperiți proiectele noastre dând click aici.
  3. Susținerea proiectelor de comunicare cu valențe multiculturale, de natură să evidențieze bogăția tradițiilor și datinilor românești, respectiv ale minorităților din România (festivaluri folclorice); educația ecologică, activități de protecție și îmbunătățire a biodiversității și a patrimoniului natural. Doriți să deveniți membru? Dați click aici.